Vi leder efter partnere, der deler vores begejstring for kundeservice og for at gøre hverdagen nemmere og billigere for jeres kunder.

Vi tager os af alt, og det eneste du skal gøre er:

  • Spørg dine kunder om de ønsker en bedre energiaftale?
  • Du oplyser elpris, forventet forbrug, og udløb af eksisterende aftale for de kunder, der ønsker en bedre energiaftale.

Vi tager fat i de energiselskaber som vi kan få de bedste priser hos, også laver vi et overslag, som vi sender til dig og din kunde.

Når din kunde har bekræftet at de vil med i næste pulje, tager vi fat i energiselskaberne, og forhandler den bedste aftale på plads for hele puljen. Der kører mindst én pulje om måneden.

Når vi har fundet den bedste aftale for din kunde, så godkendes og underskrives den, og så har din kunde fået den bedste aftale.

Vi holder øje med alle aftaler, og når din kundes aftale er tæt på at udløbe, så tager vi fat i dig og din kunde så de skal med i en pulje og få den bedste aftale.

Det er GRATIS for din kunde, fordi vores honorar kommer fra det energiselskab, som puljen skifter til, og honoraret er det samme for alle selskaber, så vi finder altid den bedste aftale.

Du får som partner dit honorar som en andel af vores honorar, så tag kontakt for at høre mere om vores partner program.

Tilmeld dig GRATIS i dag!