Spørgsmål

Her besvarer vi nogle af de mest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke bliver besvaret her, så bedes du kontakte vores venlige team ved at maile til support på: suppor@tbillige-el-priser.dk

Vi fjerner besværet ved at skifte energileverandør ved at gøre det hele for dig.

  1. Du tilmelder dig til BILLIGE EL PRISER og fortæller os lidt om dit energiforbrug.

  2. BILLIGE EL PRISER tjekker hele tiden markedet og du skifter kun leverandør, når din aftale slutter, og hvis du sparer mindst 500 kr.

  3. Du læner dig tilbage og slapper af, fordi din energi er sikre hænder.

Du er altid i kontrol med BILLIGE EL PRISER. Du får en e-mail fra BILLIGE EL PRISER hver gang vi forbereder et skifte af leverandør for dig. Den fortæller dig, hvem din nye leverandør er, og det beløb du betaler for din el baseret på det, du har oplyst os.

Du får også en e-mail eller et brev fra din nye energileverandør.

Du altid i kontrol med BILLIGE EL PRISER. Du får en e-mail fra BILLIGE EL PRISER hver gang du skal skifte. Den vil fortælle dig, hvem din nye leverandør er, og det beløb du betaler for din el baseret på de informationer du har givet os.

Denne service er GRATIS, fordi vi tager en provision fra de energiselskaber, som vores kunder skifter til. I modsætning til prissammenligningssider er det det samme beløb, som energiselskabet, og vi skifter kun dig til virksomheder, vi stoler på og har god kundeservice. Hvis et selskab ikke har en god kundeservice, så samarbejder vi ikke med dem. Sådan holder vi servicen GRATIS for vores kunder.

Vi skal bruge dine bankoplysninger til at videresende dem til leverandøren, som du skifter til. Vi tilmelder den betalingsservice, fordi leverandør ofte giver betydelige rabatter for at betale med betalingsservice, så du får det allerbedste tilbud.

Vi tager aldrig penge fra din konto. Du giver os kun bankoplysningerne, så vi kan sørge for, at du altid får den bedste aftale uden at du behøver at gøre noget.

Hvis der går noget galt i skiftet til din nye leverandør, så kontakt BILLIGE EL PRISER, og vi finder ud af, hvad der er gået galt. Du kan sende en e-mail til: support@billige-el-priser.dk eller ringe til 2876 9070, også hjælper vores hold dig.

Hvis der går noget galt med din energi eller fakturering, så kontakt din nuværende leverandør. Deres detaljer er i de e-mails, vi har sendt til dig, og i de e-mails din leverandør har sendt dig. Hvis du er usikker på, hvem din leverandør er, så kontakt os, så vi kan hjælpe

Du er stadig mere end velkommen til at tilmelde dig til BILLIGE EL PRISER. Vi kontrollerer løbende markedet, og når din nuværende aftale slutter, så finder vi den bedste aftale til dig!

Nej, der er ingen fare for at blive afskåret, når vi skifter leverandør for dig. Alle energiselskaber bruger samme ledninger og rør, og derfor er der ingen chance for at miste strøm. Ikke engang kortvarigt!

Nej, det selskab, der løser et strømafbrydelser, ændres ikke, når du skifter din energileverandør. Strømafbrydelser bliver udbedret af dit energi distributionsselskab - ikke din energileverandør!

Nej, det er en af fordelene ved BILLIGE EL PRISER! Din nye leverandør kontakter din gamle og anmoder om at overføre kontoen. Din nye leverandør vil også bede om en åbningsmåleraflæsning, som de sender til din gamle leverandør, så de kan lukke din konto og beregne din endelige regning.

Det eneste du skal gøre er at betale slutregningen fra din gamle leverandør, og er du heldig, så skylder de dig penge!

Selvom vi gerne vil dække alle i Danmark, kan BILLIGE EL PRISER i øjeblikket ikke være for alle. BILLIGE EL PRISER er for dig, hvis

  • Du er en dansk energikunde.
  • Du er en el kunde.
  • Du har en standard elmåler.
  • Du har adgang til internettet og ønsker at styre din energi online i stedet for at få regninger med posten

Vores mål er at du altid har en fair aftale.

Det betyder ikke altid den aller billigste aftale, fordi vi sikrer os, at vi kun samarbejder sammen med leverandør, der værdsætter deres kunder og leverer en ordentlig kundeservice.

For at gøre vores service GRATIS, så har vi kun aftaler med leverandør, der betaler os en provision. Bare rolig, hvis en leverandør har forfærdelig kundeservice, så samarbejder vi ikke dem, selvom de vil betale os!

Det skal altid være umagen værd at skifte leverandør, så du skifter kun leverandør, hvis du sparer over 500 kr.

Det skal altid være umagen værd at skifte leverandør, så du skifter kun leverandør, hvis du sparer over 500 kr.

Vi er ikke en sammenligningsside - vi er et fuld og semiautomatisk leverandør skifte side! Hvis du vil sammenligne hver eneste aftale, der er derude, anbefaler vi at du bruger Elpris.

Du vælger at du kun vil have tilbud, der indeholder 100% vedvarende elektricitet, når du tilmelder dig. Det gør du ved at klikke ja til spørgsmålet "Vil du kun have vedvarende energi?". Derved vælger vi kun aftaler med grøn energi til dig!

Du har 14 dages fortrydelsesret fra du modtager detaljerne om din nye leverandør. Du giver dem bare et ring og beder dem annullere aftalen. Husk også at informere BILLIGE EL PRISER, hvis du gør dette.

Du bedes sende en e-mail til support@billige-el-priser.dk med emnelinjen AFLYSNING - [Dit navn] for at annullere tjenesten BILLIGE EL PRISER . Indtast dit postnummer i e-mailen, da det gør det nemmere at finde din konto.

Annullering af BILLIGE EL PRISER vil ikke annullere din energiaftale. Hvis BILLIGE EL PRISER har flyttet dig til en ny energi leverandør, så fortsætter du på den aftale, hvis du annullerer BILLIGE EL PRISER.

BILLIGE EL PRISER gennemsøger hele markedet og sammenligner alle priser, før vi beslutter, hvilken leverandør og aftale er bedst for dig. Den bedste afhænger af, hvor du bor, og hvor meget energi du bruger.

Prisen er slet ikke den eneste faktor, vi tager højde for. Nogle energiselskaber har simpelthen ikke en ordentlig kundeservice, så det er ikke værd at flytte til dem for at spare et par kroner..

Vi har arbejdet i energibranchen i mange år, så vi ved, hvilke leverandør er gode og hvilke man skal holde sig fra. Vi samarbejder ikke med energiselskaber, som vi ikke stoler på, selvom vi får penge til at gøre det. Vi undersøger også, hvordan leverandør vurderes af uafhængige organisationer som Forbrugerombudsmanden og Trustpilot.

Vi lytter også til jer, vores kunder, hvis du ikke er tilfreds med en bestemt leverandør eller har haft uendelige problemer under et skifte, så tager vi din feedback med i analysen. Vi ønsker ikke, at du har en dårlig oplevelse hos nogen leverandør.

Der er også nogle leverandør, der kræver, at du opretter en konto, og kun kan kontakte dem via en bestemt smartphone-app. Hvis en leverandør giver dig mere besvær, end de er værd, så samarbejder vi ikke med dem.

BILLIGE EL PRISER giver dig den bedst mulige pris fra en anstændig leverandør. Og vi gør det automatisk år efter år uden at du skal løfte en finger.

Du kan stadig tilmelde dig, hvis du er i en eksisterende fast kontrakt, der først udløber om nogen tid. Du skal bare informere os om, hvornår din eksisterende aftale slutter, når du tilmelder dig på www.billige-el-priser.dk, også finder vi den bedste leverandør og aftale, når din aftale slutter. Alt du skal gøre er, at vælge udløbet af din kontrakt i drop-menuen.

Vi starter altid med at lede efter en ny aftale for dig 49 dage før din kontrakt udløber - det skyldes, at leverandør ikke må opkræve gebyr for at skifte de sidste 49 dage af en kontrakt, da det opfordrer dig til at skifte leverandør.

Nej, du kommer aldrig til at betale dobbelt for den energi, du har brugt. Din nye leverandør sætter en "go-live" -dato og beder om en åbning af målerens læsning på den pågældende dato.

Din gamle leverandør afregninger for energi brugt før den dato; den nye leverandør afregninger for energi efter den dato.

Nej, når vi skifter leverandør for dig, så bliver dine elmålere overtaget af den nye leverandør. Den nye leverandør bruger samme rør og ledninger, så de behøver ikke at sætte nye rør og ledninger i.