Mest stillede spørgsmål i denne uge

Denne service er GRATIS, fordi vi tager en provision fra de energiselskaber, som vores kunder skifter til. I modsætning til prissammenligningssider er det det samme beløb, som energiselskabet, og vi skifter kun dig til virksomheder, vi stoler på og har god kundeservice.

Hvis et selskab ikke har en god kundeservice, så samarbejder vi ikke med dem. Sådan holder vi servicen GRATIS for vores kunder.

Du er altid i kontrol med BILLIGE EL PRISER. Du får en e-mail fra BILLIGE EL PRISER hver gang vi forbereder et skifte af leverandør for dig. Den fortæller dig, hvem din nye leverandør er, og det beløb du betaler for din el baseret på det, du har oplyst os.

Du får også en e-mail eller et brev fra din nye energileverandør.

Vores mål er at du altid har den bedste aftale.

Det betyder ikke altid den aller billigste aftale, fordi vi sikrer os, at vi kun samarbejder med leverandør, der værdsætter deres kunder og leverer en ordentlig kundeservice.

For at gøre vores service GRATIS, så har vi kun aftaler med leverandør, der betaler os et honorar. Bare rolig, hvis en leverandør har forfærdelig kundeservice, så samarbejder vi ikke dem, selvom de vil betale os!

Det skal altid være umagen værd at skifte leverandør, så du skifter kun leverandør, hvis du sparer over 500 kr.

Vi er ikke en sammenligningsside - vi er både en fuld- og semiautomatisk leverandør skifte service! Hvis du vil sammenligne hver eneste aftale, der er derude, anbefaler vi at du bruger Elpris.

Hvis dit spørgsmål ikke var angivet ovenfor, så se vores Spørgsmål side, fordi vi højst sandsynligt besvaret det der!

Hvis vores Spørgsmål-side ikke besvarer dit spørgsmål, så kan du kontakte os. Du kan ringe til vores venlige supportteam på (vi har åben kl. 9-17, mandag til fredag) eller email os på support@billige-el-priser.dk

For pressehenvendelser bedes du kontakte Anders Jensen på aj@billige-el-priser.dk - bemærk, at alle ikke-presserelaterede forespørgsler ikke får svar.

Tilmeld dig GRATIS i dag!